Τρόποι πληρωμής

 1. Εξόφληση στο κατάστημα
  Εάν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα μας, τότε έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή τους.
 2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓ/ΜΟΥ : ΠΑΤΣΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  IBAN:  GR 98 0172 2330 0052 3308 6836 818
  Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, είναι απαραίτητο να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: [email protected] ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 275930.
 3. Αντικαταβολή (διαθέσιμο ΜΟΝΟ για Ελλάδα)
  Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας το ποσό της κατά την παράδοση από την εταιρία κούριερ. Τα προϊόντα αποστέλλονται με κούριερ και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο στον διανομέα κατά την παράδοση – παραλαβή.
  Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5€.
 4. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
  Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εφόσον έχετε επιλέξει πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα κατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας σας.
  Το κατάστημά μας υποστηρίζει την πληρωμή με όλους τους τύπους πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών (Visa, Mastercard, κλπ.)
  Στην διαδικασία αυτή, το www.tometoxi.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, το www.tometoxi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.